Blog

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan ben je vast al druk op zoek naar dat perfecte plekje. Maar wist je dat er handige tools zijn die je speurtocht een stuk eenvoudiger kunnen maken?

๐—›๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜
Naast het aanvragen van een schilder, aannemer of schoonmaakbedrijf via onze site, vind je er nog meer handige tools die je speurtocht naar jouw ideale thuis een stuk eenvoudiger kunnen maken.

๐——๐—ผ๐˜„๐—ป๐—น๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ:

๐Ÿญ. ๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป
Kadastrale kaart rapport: Met een kadastrale kaart en rapport krijg je een duidelijk beeld van de grenzen, oppervlakte en kadastrale waarde van een perceel. Dit is belangrijke informatie bij het kopen en renoveren van een huis.

๐Ÿฎ. ๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป
Kadastrale kaart met luchtfotohistorie: Ga terug in de tijd met een luchtfotohistorie en zie hoe een perceel door de jaren heen is veranderd. Zo kun je bijvoorbeeld de ontwikkeling van de bebouwing in de omgeving bekijken.

๐Ÿฏ. ๐—ง๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—น
Bestemmingsplan en vergunningen: Met een bestemmingsplan en vergunningen weet je precies wat er wel en niet mag op een perceel. Dit is handig om te bepalen of jouw droomhuisplannen haalbaar zijn.

๐Ÿฐ. ๐——๐—ฒ ๐—ฒ๐˜…๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป
Kadastrale kaart met maatvoering: Met een kadastrale kaart met maatvoering krijg je een exacte inzicht in de afmetingen van een perceel. Zo kun je goed inschatten of jouw droomhuis erop past.

๐—˜๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜
Met deze informatie word je een echte speurder op de woningmarkt! En wie weet, vind je binnenkort wel jouw ideale thuis.

๐—•๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€

Klik op de website van Obรจr Makelaardij, binnen de pop-up rechts onderin, op 'Bekijk ook onze andere handige tools' en start je speurtocht!

 

๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป? 
Neem gerust contact met ons op via 071-5419957 of mail naar info@obermakelaardij.nl. We zijn er om je te helpen!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod