Blog

De zoektocht naar een nieuw thuis in Leiden, Leiderdorp of omgeving kan een spannende, maar ook stressvolle gebeurtenis zijn. Zeker in de huidige krappe woningmarkt, waar het aanbod schaars is en de prijzen de pan uit rijzen. Gelukkig sta je er niet alleen voor!

Jouw aankoopmakelaar
Met Obèr Makelaardij als jouw aankoopmakelaar aan je zijde, ben je verzekerd van deskundige begeleiding en een succesvolle koop.

Waarom kiezen voor Obèr Makelaardij als aankoopmakelaar?

1. Persoonlijke aanpak met jou in de hoofdrol: We kennen de regio Leiderdorp als onze broekzak en gaan dus verder dan alleen Funda. We vinden ook woningen die niet op Funda vermeld staan, waardoor je wellicht jouw droomhuis mist als je niet met ons samenwerkt.

2. Klanten centraal: Jouw wensen en behoeften staan bij ons voorop. We nemen de tijd om je goed te leren kennen en adviseren je op maat. Dit wordt ook bevestigd door de lovende beoordelingen van onze klanten.

3. Open communicatie: Je kunt ons makkelijk bereiken via telefoon, e-mail, WhatsApp of gewoon langslopen voor een kop koffie! We zijn altijd bereikbaar voor je vragen en houden je op de hoogte van de voortgang van de koop.

4. Scherpe onderhandelingsvaardigheden: We behartigen uitsluitend jouw belangen en zorgen ervoor dat je de woning tegen de beste prijs koopt. We zijn ervaren in het onderhandelen en weten precies hoe we de beste deal voor jou kunnen realiseren.

Wat zeggen onze klanten? ⭐⭐⭐⭐⭐
Blindelings vertrouwen op onze blauwe ogen is niet nodig, maar laat je leiden door de ervaringen van onze tevreden klanten!

"Deze makelaar komt op voor zijn klant (in mijn geval als aankoopmakelaar), in zijn inschattingen, technische beoordeling, hele goede suggesties (taxateur, notaris)."

"Obèr Makelaardij heeft me van begin tot einde geweldig geholpen met de aankoop van mijn huis. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en hebben me veel stress bespaard."

"Obèr Makelaardij is een prettige makelaar die goed luistert naar de wensen van de klant en het advies daar op afstemt."

Aankoopbegeleiding
Maak van jouw droomhuis realiteit met Obèr Makelaardij als jouw partner in aankoopbegeleiding. 

Nieuwsgierig geworden?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden, en laten je zien hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale woning.

𝙊𝙗𝙚̀𝙧 𝙈𝙖𝙠𝙚𝙡𝙖𝙖𝙧𝙙𝙞𝙟: 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙜𝙞𝙙𝙨 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙟𝙚 𝙞𝙙𝙚𝙖𝙡𝙚 𝙩𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙞𝙣 𝙇𝙚𝙞𝙙𝙚𝙧𝙙𝙤𝙧𝙥!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod