Blog

Bij Obèr Makelaardij zijn we trots op onze recente prestaties en het feit dat we onze expertise opnieuw hebben kunnen laten zien. Het winnen van de Top Pro badge voor het tweede jaar op rij op Trustoo is een grote eer voor ons.

Deze onderscheiding is gebaseerd op onze inzet, professionaliteit en het vertrouwen dat we hebben opgebouwd bij onze klanten.

De Top Pro badge
Wordt alleen toegekend aan de beste makelaars op Trustoo, gebaseerd op:

  • Aantal reviews van het afgelopen jaar
  • Klanttevredenheid
Onze recente successen zijn ook terug te zien in de positieve reviews die we hebben ontvangen.

Enkele van onze recente reviews: 

Olaf McDaniel: "Professionele begeleiding, goede lokale en regionale marktkennis, snelle communicatie, als het tegen zit is er een plan B, uitstekende afhandeling en dit alles tegen een alleszins redelijke prijs."

Esther de Boer: "Verkoop van ons klushuis verliep vlotter dan ik had durven dromen. De moderne marketingstrategie van Obèr Makelaardij pakte goed uit. En Ferenc is een YouTube ster! Heel veel dank!"

Remco Slik: "We zijn vaste klant bij Obèr Makelaardij. De service is altijd vlekkeloos, prettig en efficiënt. Ze werken online, maar ook via Whatsapp. Ze nemen je alles uit handen en je weet gewoon: ik ben in goede handen. En goed te weten dat onze koper hetzelfde gevoel had!"


Maar wat maakt Obèr Makelaardij nu zo'n goede makelaar?

  • Klantgerichtheid: Bij Obèr Makelaardij staat de klant centraal. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te begrijpen en zetten ons volledig in om je te helpen bij de verkoop van je woning.
  • Ervaring: De makelaars van Obèr Makelaardij hebben jarenlange ervaring in de Leidse/Leiderdorpse woningmarkt. We kennen de markt als geen ander en weten precies wat er speelt.
  • Betrouwbaarheid: Obèr Makelaardij is een betrouwbare partner die je kunt vertrouwen. We werken transparant en houden je altijd op de hoogte van de voortgang.
  • Resultaatgericht: Obèr Makelaardij haalt het beste resultaat voor je woning. We hebben een bewezen track record van succesvolle verkopen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en bekijken samen de mogelijkheden.


Wil jij je woning verkopen?
Profiteer dan van onze expertise en hoge service!

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan via: https://waarderapport.obermakelaardij.nl/ 

 

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod