Onze coronamaatregelen

Ook wij willen de richtlijnen van het RIVM in verband met het Coronavirus in acht nemen met betrekking tot het contact met u als relatie van Obèr Makelaardij. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze relaties en onze medewerkers. Wij zijn uiteraard bereikbaar via de normale kanalen, t.w. telefoon, email, Facebook, Instagram etc. Het persoonlijke contact met u zullen wij helaas zoveel mogelijk moeten beperken om verspreiding te voorkomen. Wij moeten met zijn allen zorgen dat we het virus niet verspreiden. Wij verzoeken iedereen dan ook om – indien niet noodzakelijk - een bezoek aan ons kantoor achterwege te laten. Indien u wel een bezoek wenst, ons vooraf telefonisch te contacten.

Onze makelaar is wel gewoon beschikbaar voor bezichtigingen, afspraken en al uw vragen rondom verkoop, aankoop en taxaties. Bezichtigingen beperken we tot maximaal 2 personen per bezichtiging. Bij aanvang van een bezichtiging nemen we vooraf een intake af, waarin de gezondheidsregels besproken worden en geven we u de gelegenheid om uw handen te met desinfecterende handgel te wassen. Het dragen van mondkapjes is verplicht tijdens de bezichtiging.

We verlenen onze diensten met de grootste zorg. Daarom wassen we nog vaker dan anders onze handen, en schudden geen handen en houden gepaste afstand. Ook willen we u vriendelijk vragen om uw afspraak te verplaatsen als u verkouden bent of klachten heeft die kunnen duiden op besmetting.

Zoals altijd blijven wij voor u aan het werk, alleen nu even op een andere manier. Laten we samen zorgen dat we dit virus zsm uit de wereld krijgen. Voor vragen betreffende uw specifieke afhandeling van zaken of anderszins verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Wij wensen iedereen gezondheid en sterkte in de komende tijd.