Beschrijving

Op zoek naar een licht en riant hoek appartement in Zoeterwoude Dorp met uitzicht over het dorpsplein en de kerk? Dan is de Kerklaan 1G helemaal voor u. Letterlijk om de hoek van alle voorzieningen en voorzien van een eigen parkeerplaats en een inpandige berging. Dit type appartement komt zelden te koop en is dan ook een eenmalige kans. Totaal 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers, een nette ruime badkamer, een nette open keuken en een inpandig balkon op de zonkant. 

De woonkamer heeft bijna overal ramen en daardoor uitzicht over de Zuidbuurtseweg en het Dorpsplein. Hoe prettig is dat?

Dit type appartement, op deze plek, komt zelden te koop dus dit is een kans voor mensen die hier al lang zouden willen wonen.

Ivm het heersende Coronavirus verzoeken wij u eerst goed onze gewone video, de 360 graden foto's, de video en de gewone foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Maximaal 2 mensen kunnen langskomen per bezichtiging. Samen overwinnen we dit.

Indeling

Entree via de algemene voordeur. We nemen de lift of de trap naar de 2e etage. Ruim opgezette (algemene) overloop met de meterkast en toegang naar het appartement. We komen in de riante hal die toegang geeft aan (bijna) alle vertrekken. In de hal is een provisieruimte/cv ruimte met de wma en het ventilatiesysteem. Daarnaast is een separaat zwevend toilet met een fontein en aan de andere zijde zijn 2 riante slaapkamers welke beide redelijk vrij uitzicht hebben.

De nette badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel met meubel en er is veel ruimte aanwezig. We lopen door en komen dan de giga woonkamer. Dit is echt een "one of a kind" locatie. Uitzicht over het dorpsplein, overal ramen aanwezig en toegang naar het inpandige, maar zonnige balkon. 
Er is een half open, eenvoudige keuken met wat apparatuur. Mooie is dat deze nog functioneert maar, als u een andere keuken wilt plaatsen, bijna alle opstellingen mogelijk zijn. U gaat het zien bij de bezichtiging.
Een lichter appartement dan deze zijn wij in het dorp nog niet eerder tegengekomen.

Naast dit appartement is er op de begane grond een berging en een eigen parkeerplaats. Geen gedoe met een plekje zoeken.

Kortom, wilt u een anders dan anders appartement, dan is dit zeker voor u.

Bijzonderheden

- Oplevering kan snel
- VVE bijdrage is € 155,15 per maand
- Eigen parkeerplaats aanwezig
- Geheel geïsoleerd

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Obèr Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid en aan deze informatie mogen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken