Beschrijving

Op zoek naar een verrassend ruim en modern hoekhuis in het Oude Dorp van Leiderdorp? Kom dan eens langs op de Van Geerstraat 1. Dit riante hoekhuis heeft vrij uitzicht aan de voorzijde, een zonnige achtertuin, 4 goede slaapkamers en is intern modern en luxe afgewerkt. Het huis ligt aan de rand van de Kerkwijk en zal u verrassen. Niet klussen, maar direct meubels neerzetten en wonen.

Binnenkort komt om de hoek een supermarkt, ideaal voor de boodschappen en alle andere voorzieningen zijn ook binnen fiets/loopafstand.

Indeling

We zetten de fiets neer en kijken eerst even om ons heen. Heerlijk vrij gelegen en leuk uitzicht tot aan de Oranjewijk. We gaan naar binnen. 
Lange gang met de meterkast, een trapkast en een luxe toilet met fontein. We zien gelijk dat dit huis net en strak is afgewerkt. 

In het verleden is de woonkamer behoorlijk verbouwd. Er is nu een luxe en moderne open keuken (2014), veel ramen en dus licht aanwezig en er is een mooie en sfeervolle gashaard. Aan of uit met de afstandsbediening en toch die sfeer van echte vlammen. Als u op de bank zit heeft u mooi zicht op de diepe achtertuin.

De hoekkeuken is voorzien van een vriezer, een koelkast, vaatwasser, heet water kraan (type Quooker), inbouwmagnetron, brede oven met 5 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Zowel de woonkamer als de keuken zijn modern, strak en mooi afgewerkt. 

Via de achterdeur komen we in de diepe en zonnige achtertuin. Noord west gelegen, maar door de lage bebouwing er omheen, is hier nagenoeg de hele dag de zon aanwezig. Heerlijk als u een zonaanbidder bent. Achterin de tuin is een schuur over de hele breedte en er is via de schuur een achterom. Er is trouwens ook een zij-om aanwezig. Wel zo handig. Op naar de 1e etage.

Eerste verdieping

Overloop met een vaste kast en toegang naar 3 slaapkamers. Ook hier is alles zeer modern afgewerkt en kan zo worden betrokken. Let ook even op de mooie kunststof kozijnen met dubbel glas HR++. 
De master bedroom is voorzien van 2 vaste kasten en heeft leuk uitzicht over de achtertuin. 
De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het huis en is modern en luxe afgewerkt. Voorzien van een douchecabine, een 2e toilet, een wastafel met meubel en een handdoekenradiator. Ook weer gewoon af.

Tweede verdieping

De 2e etage heeft een voorzolder met de cv en de wasmachine opstelling. De CV is uit 2013 en boven de wasmachine is een wastafel en een wasplank gemaakt. Ideaal om was te vouwen. U zal het zien bij de bezichtiging.

Er is een 4e slaapkamer met één achterdakkapel en een ruime bergkast aan de voorzijde. U kunt hier eventueel nog een dakkapel plaatsen om de kamer te vergroten of om 2 kamers te maken. Tevens is er achter de knieschotten nog meer bergruimte aanwezig.
Het zal u niet verbazen dat ook deze etage helemaal af is en zo te betrekken. 

Kortom, bent u op zoek naar een “turn key” woning en wilt u niet klussen? Kom dan eens langs op de Van Geerstraat 1.

Bijzonderheden

- In 2014 nagenoeg geheel gemoderniseerd
- Oplevering ca. eind juli 2020
- Vrij uitzicht aan de voorzijde
- Diepe zonnige achtertuin
- Zonnepanelen zullen hier een prima investering zijn. Veel dakvlak waar de zon op staat.

Kenmerken