Omschrijving

Dit is waarschijnlijk het mooiste en meest bijzondere appartement van Leiderdorp. Aan de Van der Valk Boumanweg, in het nieuwe "Het Rosarium". Gelegen op de 7e en 8e etage (top maisonnette), voorzien van alle denkbare luxe, modern, en fenomenaal uitzicht tot de duinen aan de ene kant en tot Rotterdam aan de andere kant.
Het complex is in 2014 gebouwd en conform de huidige normen, mbt isolatie, luxe, enz. Het heeft natuurlijk een eigen parkeerplaats en een berging, 4 slaapkamers, een modern badkamer en een luxe keuken. Deze maisonnette is ook ideaal voor mensen die een levensloop bestendige woning zoeken, maar wel van ruimte houden. Wij denken dat u bij binnenkomst direct verkocht bent. 
Zo'n appartement komt letterlijk zelden te koop.

Indeling

Met de lift of de trap komen we op de 7e etage. Direct dat uitzicht zal u doen verbazen. Bij goed weer zien we Den Haag, Zoetermeer en zelfs Rotterdam. Tevens kijken we zo de polder in en over het mooie Leiderdorp. Op naar binnen. Direct het uitzicht aan de andere zijde van de woning. Wauw.....
Via de lange gang zijn bijna alle vertrekken bereikbaar. We komen direct links in de 1e slaapkamer van ca. 9m2. Ruim, net afgewerkt en nu is gebruik als kleding(inloop)kamer. Terug naar de gang en aan de rechterkant volgt de 2e riante slaapkamer van ca. 16m2 met een vaste inloopkast. Zeer prettig en heel praktisch. Er is een separaat modern toilet met fontein en op deze etage is ook de luxe en moderne badkamer met riante inloopdouche, een luxe bad op pootjes en een breed wastafelmeubel. 
Zoals we al eerder hebben aangegeven, mensen die een levensloop bestendige woning zoeken met die echte maat meer,  zijn ook hier aan het goede adres. We komen nog langs de wasruimte met de wma voordat we in de woonkamer komen. En dan de woonkamer zelf.........wat een bijzondere ruimte is dit.  Dik 54m2 en zeer strak en modern afgewerkt. Wederom zal uw mond openvallen door het fenomenale uitzicht over Leiden en tot aan de duinen . U kunt zelfs Huis te Duin zien.

De woonkamer is voorzien van een moderne en luxe open keuken met een ideaal werkeiland/mise-en-place. De apparatuur zal u ook bevallen. Er is een Boretti oven met grill functie, 4 pits gaskookplaat met bakplaat, een afzuigkap, een close in boiler voor snel warm water, een giga koelkast en separate grote vriezer. Natuurlijk ontbreken de vaatwasser en de magnetron ook niet. 
Alle wanden zijn strak afgewerkt en er ligt op de hele 7e etage een mooie eiken houten vloer. Via de achterdeur komt u op het ruime balkon van ca. 15m2. Hier kunt u heerlijk genieten van de middag- en de avondzon, en natuurlijk van het uitzicht. U zal direct voelen dat dit uniek is. We gaan naar de 8e etage.

Eerste verdieping

We komen op een grote overloop welke direct overgaat in de 1e slaapkamer. Nu een open ruimte, maar met gemak kan er een wand worden geplaatst. Deze kamer heeft een dakraam, de (afgesloten) opstelling van de CV (2014) en de mechanische ventilatie unit. We doen de deur open van de voorslaapkamer en onze mond valt weer open door dat uitzicht. Hoe bijzonder is het om wakker te worden met uitzicht over het water en het centrum van Leiden??? Dit moet u zelf komen bekijken. Uniek en misschien wel betoverend.

Het zal u niet verbazen dat ook deze etage perfect is afgewerkt en direct kan worden betrokken. Een gezin met 3 kinderen zou hier met gemak kunnen wonen. 
Op de begane grond is er een eigen parkeerplaats en een eigen berging aanwezig. Eventueel kunt u nog een extra parkeerplaats huren of kopen.

Bij de bezichtiging laten we u alles op het gemak zien en voornamelijk ervaren. Want dit appartement is een uniek stukje Leiderdorp.

Bijzonderheden

- Actieve VVE van slechts € 88,- per maand
- Uniek uitzicht voor en achter
- Eigen parkeerplaats en berging
- Oplevering in overleg

Kenmerken