Omschrijving

In de rustige wijk Zijlkwartier, staat dit mooie, lichte en moderne hoek-appartement. Bij 75m2 (73m2 om precies te zijn), vrij uitzicht rondom en zeer veel lichtinval aan bijna alle kanten van het appartement. Modern en net zijn hier absoluut de sleutelwoorden. Naast de 2 slaapkamers, de moderne keuken met apparatuur en de moderne badkamer met inloopdouche, is er een zeer riante woonkamer met houthaard, zijn er 3 balkons en alles is goed afgewerkt. Gelegen op de 1e etage en voorzien van een giga berging in de onderbouw. Bij de bezichtiging vertellen we alles over het huis en de omgeving.

Indeling

Entree portiek, trap naar de 1e etage en een ruime berging in de onderbouw. We lopen naar boven en komen bij de entree van het appartement. Ruime U-vormige hal met de meterkast (5 gr) en de hal biedt toegang naar alle vertrekken. De 1e slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen balkon en geeft u uitzicht over de wijk. We gaan terug naar de hal. Aan de achterzijde hebben we de 2e ruime slaapkamer en de moderne keuken. De laatste is voorzien van de CV opstelling (2014), een inbouw vaatwasser, een oven, een gaskookplaat, een afzuigkap en een inbouwkoelkast. Er is veel kast en werkruimte. De keuken biedt u toegang naar het zonnige achterbalkon (2e) met vaste bergkast. Heerlijk genieten van de zon en lekker uitrusten na het werk. Zowel het moderne toilet is bereikbaar via de hal, alsmede de moderne badkamer. Deze is voorzien van een groot wastafelmeubel en een heel prettige inloopdouche.

En nu op naar de woonkamer. Wat een ruimte en wat een licht. Dit is werkelijk de meest perfecte ligging voor een woonkamer. Altijd zon op elk moment van de dag en ook hier weer goed afgewerkt. De al eerdergenoemde sfeervolle houthaard en een 3e balkon aan de zijkant, maken dit tot een geweldige ruimte. Zowel voor-, aan de zijkant en aan de achterkant heeft u niet directe inkijk en heeft het huis daardoor best veel privacy.

Bijzonderheden

- Het is geheel voorzien van dubbel glas (kunststof kozijnen en hout),
- Overal een mooie tegel en laminaat vloer en bijna alle wanden zijn met stuukwerk afgewerkt.
- Woonoppervlak net geen 75m2. Volgens NEN 2580 ca. 73m2
- Zeer ruime berging van 19m2 met WMA

Kenmerken