Beschrijving

Op zoek naar een ruime hoekwoning met garage aan een watertje en op loopafstand van alle voorzieningen? Dan is dit uw huis. Pluimzeggekreek 13 aan de rand van de rustige woonwijk Voorhof. Dit huis heeft echt die maat meer. Er zijn 2 moderne badkamers, 4 slaapkamers, een diepe woonkamer en een luxe U-vormige keuken. Nog niet overtuigd? Bijna 1,5e garage, 2 bijna “eigen” parkeerplaatsen en bijna direct wonen. Dit huis heeft absoluut veel pluspunten t.o.v. van veel woonhuizen in de wijk. Het is ook een stukje groter dan andere woningen. Gaat u ervaren bij de bezichtiging.

Gelegen aan een autovrij pad, aan een watertje en redelijk vrij uitzicht. 

Het sportcomplex de Bloemerd en het Winkelhof zijn letterlijk om de hoek dus de locatie is ook erg goed.

Indeling

Entree via het wandelpad en we komen bij de woning. Kleine voortuin met aan de zijkant een pad naar de zij-om en de achtertuin. Entree woning. Gang met de uitgebreide meterkast en het moderne toilet met een fontein. Voordat we de woonkamer in gaan, even kijken in de diepe trapkast. Ideaal voor de stofzuiger en de lege flessen enzo.
We gaan door en komen in de diepe woonkamer. 4,30 breed en zeer tuin gericht. De open keuken ligt aan de voorzijde. Modern, u-vormig en voorzien van alle denkbare apparatuur. De koelkast met vriezer, de wijnkoelkast, de vaatwasser, quooker, inductieplaat (wel beschadigd), afzuigkap, oven, stoomoven… ze ontbreken allemaal niet.
Terug naar de woonkamer. Let vooral op de grootte en het vele licht wat hier aanwezig is. Komt ook door de goede zuidoost ligging van de achterzijde en de tuin. Voorzien van een massief houten vloer en spachtelputz op de wanden.

De achtertuin is ca. 41m2, voorzien van een zij- om en achterom, en een hele grote garage van 21m2 met een elektrische deur over de volledige breedte. Laten we u ook de optie zien om daarnaast de eigen auto’s makkelijk naast/achter de garage te parkeren. Al is er genoeg plek op het achterplein. 
De tuin ligt bijna op het zuiden, dus zon is hier volop aanwezig.
Op naar de 1e etage.

Eerste verdieping

Kleine overloop met 2 riante slaapkamers. In het verleden zijn dit meer slaapkamers geweest, maar verkopers hebben de slaapkamers en de badkamer vergroot. Voorkamer is voorzien van een eigen toegang naar de badkamer en naar het grote balkon van 9m2. De achterkamer is voorzien van een vaste schuifkast en gewoon groot te noemen. Tussen gelegen badkamer is modern en voorzien van een hoekbad, een douche, een 2e toilet, een wastafel met meubel en de wma. We gaan verder.

Tweede verdieping

2e etage: een kleine overloop met wederom 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Deze is trouwens ook modern en voorzien van een 3e toilet, een wastafel en een douchecabine. Tevens toegang naar bergruimte achter de badkamer. Handig voor koffers e.d.
Aan de voorzijde is een kleinere kamer. Perfect als werkkamer of babykamer. Aan de achterzijde een grote slaapkamer met een vaste kast en de CV ketel uit 2014.

Totaal ca 126m2, voorzien van 2 moderne badkamers, 4 slaapkamers, een goede achtertuin en een bijna 1,5 garage. Kortom, wilt u een ruim hoekhuis met garage op een prima locatie in de wijk Voorhof? We zien u graag bij de bezichtigingen.

Bijzonderheden

- Oplevering ca. juli 2022
- 2 badkamers
- Grote garage van ca. 21m2
- Bijna geheel kunststof kozijnen met HR++ glas
- Gelegen aan een autovrij wandelpad en uitzicht over een waterpartij

Kenmerken