Beschrijving

De bezichtingsblokken voor deze woning zijn vol,  we kunnen u wel op de reservelijst plaatsen. Liefst bericht via Funda. 

Op zoek naar een ruime 5 kamer maisonnette met gemeenschappelijke tuin, eigen tuin/balkon op de begane grond en een berging? Dan is dit absoluut iets voor u. Niet klussen maar wonen, dat is hier de strekking. Wat dacht u van 3 goede slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond? Een zitkamer en separaat een eetkamer? Een moderne half open U vormige keuken met apparatuur en een moderne badkamer op de1e etage? Dit appartement heeft het allemaal.

De keuken is voorzien van diverse apparatuur en helemaal van nu. De badkamer is modern en ook zo te gebruiken. Afwerking is zeer goed en het huis is bijna geheel voorzien van mooie kunststof kozijnen met HR++ glas. 

Laat u gewoon verrassen en kom langs indien u interesse heeft. Wij denken dat deze maisonnette niet lang te koop zal staan. 

Wij verzoeken u eerst goed, onze video, de 360 graden foto's en de gewone foto's te bekijken. Als u dan echt enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Kom wel met ALLE eventuele kopers, en niet apart. Dit is niet mogelijk. Samen overwinnen we Corona.

Indeling

We komen via de achterzijde en zien direct de heerlijke achtertuin voor gemeenschappelijk gebruik. In de praktijk wordt dit vaak alleen door de mensen van de bgg gebruikt. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.  We gaan naar binnen. Lange gang welke direct toegang geeft aan de 1e slaapkamer aan de achterzijde, het moderne toilet, de uitgebreide meterkast en natuurlijk de woonkamer. Let vooral even op de mooie afwerking. 
De 1e slaapkamer is gewoon ruim en ideaal als werkkamer of gewoon als slaapkamer. Terug naar de gang en naar de woonkamer. Heerlijk licht door de vele ramen en rechts een doorgang, en dus fijne connectie met de zitkamer. Erg verrassend en heel knus. De zitkamer heeft de toegang naar het eigen zonnige balkon, al is dit op de bgg dus we kunnen dit ook een tuintje noemen met een muur. Het is aan u. 

Via de woonkamer en de riante eetkamer (let even op de ruimte) gaan we naar de keuken aan de voorzijde. Helemaal van nu. Uitgebreid met alle denkbare apparatuur en er is een heel groot en lang werkblad. Deze mensen houden van koken en daar is de keuken zeker op uitgekozen. Wel zo prettig.

Via de gang komen we langs het moderne toilet met een fontein. Modern en goed afgewerkt. Naast het toilet is een riante (trap)kast met de wasmachine aansluiting en de opstelplaats van de boiler (lease en €14,74 per maand). We gaan naar de 1e etage.

Eerste verdieping

De 1e etage heeft 2 goede slaapkamers en een moderne badkamer met een 2e toilet, een riante douchecabine en een wastafel met meubel. Ook helemaal van nu en natuurlijk ook af. De voorslaapkamer is zo groot dat u er een giga kast en een groot 2 persoons bed in kwijt kunt. En nog ruime genoeg om te bewegen. 
De achter slaapkamer is net wat kleiner, maar ook ruim van formaat. Ook in beide kamers de mooie kunststof kozijnen met HR++ glas. 

De berging laten we zien bij de bezichtiging. 

Kortom, wilt u een maisonnette op de bgg en 1e etage met bijna een eigen tuin en niet klussen? Dan moet u hier zeker komen kijken.

Bijzonderheden

- Oplevering kan snel. September 2021 is mogelijk
- Moderne keuken en badkamer
- 3 goede slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond

Kenmerken