Beschrijving

Absoluut het meest bijzondere en meest luxe en ruimste huis in het Oude Dorp. Eigenlijk nieuwbouw, maar wel origineel jaren 30 en gelegen in een authentieke en gezellige wijk van Leiderdorp. Er zijn kosten nog moeite gespaard bij de realisatie van dit vrijstaande woonhuis, waarbij ook al rekening is gehouden met levensloopbestendig zijn.

In 2016/2017/2018 zijn 2 woningen samen gevoegd tot 1 gigantische luxe vrijstaande woning welke van alle gemakken is voorzien. Er is een luxe en moderne woonkeuken gerealiseerd, een lichte en riante woonkamer met aangrenzend een speelkamer voor de kinderen, er zijn maar liefst 6 slaapkamers, 2 luxe badkamers, een vrijstaande veranda, een geïsoleerd schuur en er is een achtertuin van ca. 280m2.......Ja, u leest het goed.

Het prettige is ook dat hier al rekening is gehouden met de toekomst. Dit huis nu nog niet levensloopbestendig, maar dit kan makkelijk gerealiseerd worden op de begane grond. Alle aansluitingen zitten er al. We laten u dit graag zien bij de bezichtiging.

Het huis zelf is ook geheel geïsoleerd en volgens de huidige isolatie eisen verbouwd. Denk u dan aan HR++ glas, vloerverwarming en dak- muur en vloerisolatie. We gaan u in de tekst kort meenemen wat dit huis te bieden heeft, echter moet u dit huis zien en ervaren wilt u een echte indruk krijgen. We nodigen u dan ook van harte uit om een bezichtiging te plannen.  Natuurlijk wel met de geldende Coronaregels. 

Dit huis heeft alles in zijn klasse wat u wenst. Locatie, luxe, ruimte en helemaal van nu. Daar zijn wij van overtuigd.

Wij verzoeken u eerst goed, onze (3D)video (ook op www.facebook.com/obermakelaardij) en de 360 graden foto's en de gewone foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Kom wel met alle eventuele kopers, en niet apart. Dit is niet mogelijk.

Indeling

We staan bij de voorzijde en zien eigenlijk niet goed hoe groot en hoe ruim dit is......Tijd om naar binnen te gaan. Aangezien het 2 huizen zijn geweest, zijn er nog 2 voordeuren. We nemen de rechterdeur. We komen in de riante hal welke over loopt in een gang. 
De begane grond verdieping is verdeeld in een leef-/eet gedeelte en een zit/werk en speel gedeelte. We beginnen met het leef en eet gedeelte en gaan rechtsaf. Wauw.......dit is helemaal te gek. Er is een luxe en modern eetkeuken met eiland, met alles erop en eraan. Alle denkbare apparatuur is hier aanwezig. De keuken gaat over in de achtergelegen eetkamer. Zelden hebben wij zo'n grote leefkeuken gezien en ook van deze hoge afwerkstandaard. Ons oog valt direct op het licht, de achtertuin, de bijkeuken en natuurlijk de gashaard. 

Er is een brede doorgang naar het zitkamer en het lounge gedeelte. Wat een ruimte wederom en de hoeveelheid glas is ook geweldig. Aan deze zitkamer is een separate speelkamer voor de kinderen gesitueerd. Voorzien van vaste kasten en lekker veel speelruimte. 
De zit- en eetruimte is gescheiden door een mooie gashaard en de brede ontvangsthal. Die laatste biedt ook de toegang naar de werkkamer aan de voorzijde,  het luxe toilet en de entree naar de 1e verdieping. Bij de bezichtiging gaan we alles op ons gemak aan u uitleggen, het is namelijk teveel om op te noemen. 

Voordat we naar boven gaan, gaan we eerst naar de achtertuin. Wauw..... ca 280m2, de gehele dag de zon aanwezig, en pas in 2020 helemaal aangelegd. Voorzien van een riante schuur (geïsoleerd) een veranda met heater en elektra, en een trampoline voor de kids. Natuurlijk zijn er meerdere uitgangen om naar de straat te komen. 
Ook hier zeggen we van, dat gaat u bij de bezichtiging allemaal ervaren.

Eerste verdieping

Op naar de 1e etage: let even op de verlichting op de trap, helemaal te gek. 
De overloop geeft u toegang naar alle vertrekken. En dat zijn er nogal wat. 4 grote slaapkamer, 2 badkamers en ook weer helemaal luxe en modern afgewerkt. 
De master bedroom heeft een eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en een mooie wastafel met boomstam-meubel. Daarnaast is er een walk in closet die onze mond doet open staan. Luxe en weer helemaal van nu. 

De 3 kinder/logeerkamers op deze etage zijn allen voorzien van een vaste kledingkast en hebben ook de luxe afwerking van de bgg. Bij de 2e badkamer zijn kosten nog moeite gespaard om deze modern en luxe te laten zijn. U gaat het beleven.

Tweede verdieping

Maar we zijn er nog niet. Er is een 2e etage over de gehele breedte van het huis met nog 2 slaap/werk/speelkamers. 1 kamer is voorzien van de cv met warmwaterboiler en de mechanische ventilatie unit. 

Kortom, wilt u een riante en zeer luxe nieuwbouwwoning in het Oude Dorp van Leiderdorp, maar wel in jaren 30 stijl waar u direct in kan wonen? Dan is dit helemaal voor u. Wij zullen iig jaloers zijn op de kopers, want van deze woning is er in heel NL echt maar 1.

Bijzonderheden

- Nieuwbouwwoning uit de jaren 30
- Geheel geïsoleerd
- Achtertuin van ca. 280m2
- Dak is ook vernieuwd
- Oplevering in overleg

Kenmerken