Beschrijving

Op zoek naar een hele mooie jaren 30 woning waarbij u uw rechterhanden wilt gebruiken? Dan is dit helemaal voor u. Gelegen aan de Hoogmadeseweg ligt deze 5 kamer tussenwoning met gigantische diepe achtertuin van ca. 16 meter. Wel moet u hier moderniseren. De basis is goed, maar gewoon niet meer van nu. 
Maar oh, wat zijn de mogelijkheden legio. Uitbouwen aan de achterzijde of opbouwen (dakkapel) is hier allemaal mogelijk. Leggen we u uit bij de bezichtiging.

Er is nu al behoorlijk wat ruimte (122m2) dus ook "gewoon" moderniseren is geen probleem. Nagenoeg overal dubbel glas, dak is grotendeels geïsoleerd en de bgg vloer reeds van beton. 
Bij de bezichtiging laten we u graag zien hoe goed de ligging is t.o.v. alle voorzieningen. (Bijna) alles is binnen 5 minuten te fietsen namelijk. 

Ivm het heersende Coronavirus verzoeken wij u eerst goed onze gewone foto's, de video en de 360 graden foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Maximaal 2 mensen kunnen langskomen per bezichtiging. Kom niet alleen terwijl u met uw partner wilt kopen. Kom dan direct samen.

Indeling

Via de goede voortuin komen we bij de entree. Eerst is er een vestibule (helaas zonder glas in lood, maar wel terug te brengen) met de meterkast en gaan we door naar de gang. De trapkast, een eenvoudig toilet, en toegang naar de riante woonkamer. Ca. 29m2 als we de serre niet meerekenen. Hier zijn dus veel opties mogelijk. Plaatsen van een aanbouw en creëren open keuken, of alleen een riante aanbouw, het kan allemaal. Op naar de keuken. Nu gesloten en eenvoudig. Wel wat inbouwapparatuur, maar toe aan moderne liefde. 
Aan de achterzijde is de bijkeuken met de wma en de opstelplaats van de geiser voor het warme water. Via de bijkeuken, maar ook via de woonkamer, is de serre toegankelijk welke toegang geeft aan de achtertuin van ca. 85m2. Dat is voor Hoogmadeseweg begrippen echt groot voor dit type huis. 
Elk moment van de dag wel zon aanwezig, en voorzien van een achterom, een kleine schuur, en lekker veel groen. We gaan naar de 1e etage.

Eerste verdieping

Overloop met toegang naar 3 slaapkamers en de eenvoudige badkamer. Die laatste is voorzien van een douche, 2e toilet, een wastafel en toegang naar een klein dakterras. 
Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers. Een kleinere welke als baby- of werkkamer ideaal is en een grote slaapkamer met vaste kastenwand in het midden. Deze kast staat in connectie met de achter slaapkamer. Ook deze is goed ruim en heeft uitzicht over de diepe achtertuin. Op naar de zolder.

Tweede verdieping

Grotendeels dakisolatie aanwezig en de opstelplaats van de CV ketel (2017). Combi ketel, maar in gebruik voor de verwarming.
De voorzolder is speels en kan beter gebruikt worden dan nu het geval is. Er is een 4e slaapkamer met een verborgen ruimte aan de voorzijde. Als dit erbij wordt betrokken heeft u echt een bijzondere zolderkamer. Vergroten dmv een (grotere) dakkapel is geen probleem.

Kortom, echt een bijzonder tussenhuis in het Oude Dorp, welke moderne liefde nodig heeft en graag wil worden gemoderniseerd.

Bijzonderheden

- Oplevering kan snel
- Diepe achtertuin van bijna 16 meter
- Veel ruimte nu al, maar ook veel opties om uit te bouwen

Kenmerken