Beschrijving

Wegens grote belangstelling kunnen wij ging bezichtigingen meer plannen.  Als u op de reservelijst wilt voor deze woning dan verzoeken wij u ons een mail te zenden. 

Starters opgelet.....
Op zoek naar een ruim, modern en licht 3 kamer appartement in de Oranjewijk van Leiderdorp? Aan de "Oranjegalerij", op de 2e verdieping, ligt dit goed onderhouden huisje met eigen berging. Het appartement is net onderhouden, heeft een grote woonkamer, 2 slaapkamers en een vrij uitzicht over het “plantsoen” aan de voorzijde. De ligging is prettig aangezien het boven wat gemakswinkels is gesitueerd. Starters zijn hier zeker aan het goede adres. Gewoon wonen en niet klussen.

We vertellen u graag hoe gunstig deze woning is gelegen nabij winkels, de polder en uitvalswegen e.d. 

Ivm het heersende Coronavirus verzoeken wij u eerst goed, onze video (ook op www.facebook.com/obermakelaardij) en de 360 graden foto's en de gewone foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Samen overwinnen we dit.

Indeling

Entree woning, trap (geen lift) naar de 2e etage. Open galerij met toegang naar het appartement. Gang met de meterkast welke overgaat in de ontvangsthal. Direct links gaan we naar de nette hoekkeuken welke is voorzien van diverse apparatuur. Er is een koelkast, een vriezer, de wma, de oven, een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. Tevens is hier de cv opstelling uit 2017.
Terug naar de ontvangsthal. Modern zwevend toilet met een fontein, en aparte toegang naar de mooie badkamer. Modern en voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel. 
Aan de voorzijde is de 1e slaapkamer. Ruim, voorzien van een vaste kast en een toegang naar het zonnige balkon op het noordwesten. Middag en avondzon dus heerlijk genieten. En dan naar de woonkamer. Licht, ruim, vaste kasten en een 2e toegang naar het balkon. Aan de achterzijde is er een wand gemaakt waardoor er een 2e slaapkamer is ontstaan. Met gemak kan dit weer tot 1 zeer riante woonkamer worden gemaakt, het is helemaal aan u. 

Het appartement is geheel voorzien van een mooie laminaat vloer en alle wanden zijn gestuukt, of voorzien van glasvliesbehang. Heel handig als u een andere kleur wilt. 

Er is dus nog een berging op de bgg dus opslagruimte is er ook. 

Kortom, een compleet appartement welke snel kan worden betrokken.

Bijzonderheden

- Actieve VVE € 155,- per maand
- Oplevering uiterlijk april 2021 (zo spoedig mogelijk)
- Vrij uitzicht over groen en het huizenblok

Kenmerken