Beschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht.  Er zijn geen bezichtigingen meer mogelijk.

Eindelijk weer een bijzonder speels 5 kamer tussenhuis, met garage, te koop in het “hofje” van de Ereprijskamp. Een apart en kleinschalig eigen stukje woonwijk in de wijk Voorhof in Leiderdorp. U zal direct de ruimte ervaren en de mogelijkheden zien om eea te verruimen. U moet hier namelijk wel wat moderniseren. De basis klopt, maar intern heeft de tijd wat stil gestaan. Het huis heeft 4 slaapkamers, een L-vormige woonkamer, een riante keuken en een diepe voor- en achtertuin. Opties voor vergroten zijn er zeker aanwezig.

Ligging is super tov alle voorzieningen en de uitvalswegen. Bij de bezichtiging laten we jullie graag zien waar alles is. 

Ivm het heersende Coronavirus verzoeken wij u eerst goed onze gewone video, de 360 graden foto's, en de gewone foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Maximaal 2 mensen kunnen langskomen per bezichtiging. Samen overwinnen we Corona.

Indeling

We fietsen de Ereprijskamp op en zien al snel waarom wij dit een “hofje” noemen. Afgezonderd van de andere woningen in de wijk en daardoor veel privacy. Aan de voorzijde zijn parkeerplaatsen genoeg en u heeft een eigen parkeerplaats in de garage. Hoe fijn is dat. Op naar de entree door de diepe voortuin. Let u even op de mooie kunststof kozijnen met HR glas? 
Ruime entree met de meterkast en het toilet.  Hier ziet u al dat de tijd wat stil heeft gestaan. Op naar de woonkamer. Een speelse L-vormige indeling welke met gemak kan worden vergroot aangezien er meerdere wanden weg kunnen worden gehaald. Dit geldt ook voor de keuken. Nu eenvoudig en gedateerd, maar de ruimte is heel praktisch. U kunt makkelijk met kleine aanpassingen de keuken echt vergroten. We geven u wat opties bij de bezichtiging. 
Terug naar de woonkamer. Voorzien van een diepe trapkast (kan ook weg) en een open haard. Helaas werkt deze nu niet, maar dit kan wel worden gerepareerd/vernieuwd. En dan de tuin. Wauw… bijna 10,50 diep en 6 meter breed. Gelegen op het ZZO en bijna de hele dag zon. Heerlijk voor de zonliefhebber. We gaan naar boven.

Eerste verdieping

Ook hier zien we de speelse indeling weer terug. Er is een riante overloop welke toegang biedt aan 3 grote slaapkamers. 2 kamers staan met elkaar in verbinding, dus er zijn ook hier opties genoeg om eea aan te passen. Let ook hier even op alle mooie kunststof kozijnen met HR glas. De badkamer heeft een goede ruimte, is heel netjes en heeft een 2e toilet, een ruime douche en een wastafel met meubel. Op naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

Overloop met de toegang naar het dakterras. Ook hier kan nog eea worden uitgebouwd. Meerdere buren hebben dit gedaan. (Wel omgevingsvergunning plichtig). Op de voorzolder is de opstelling van de cv ketel (Remeha TZerra 2018). Verder op deze etage hebben we hier een 4e slaapkamer met wastafel en veel bergruimte achter de knieschotten.

Kortom, zoek je een huis waarbij de basis klopt, maar je nog naar eigen wens sanitair, keuken en afwerking intern wilt doen? Kom dan zeker even langs.

Bijzonderheden

- Oplevering half oktober 2021
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van HR glas
- Project notaris Bakker en Neve Leiderdorp verzorgt de overdracht

Kenmerken