Beschrijving

Op zoek naar een riant tussenwoning waar u helemaal uw eigen paleis van kunt maken? Dan is Brederode 36 iets voor u. Hier heeft de tijd echt stilgestaan als u binnenkomt.  Zo zijn de keuken en badkamer nog origineel en is veel afwerking nog van de jaren 60. Maar.... dit biedt u de gelegenheid om alles aan te pakken en helemaal naar nu te maken. Er zijn tal van mogelijkheden om te verbouwen. Er zijn 4 slaapkamers op dit moment, maar een extra kamer creëren is geen probleem. Dit geldt ook voor uitbouwen of herindelen van een etage. Er is een prima achtertuin met stenen schuur en een voortuin om de laatste zonnestralen te pakken. 

Ligging is zeer rustig in een "bewoners" straat, maar in 3 minuten fietsen zit u op de Santhorst met al zijn winkels en drukte. Ook zijn 3 scholen op 5 minuten fietsafstand en tevens zijn er meerdere kinderopvang locaties nabij.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Url is straatnaam en het huisnummer aan elkaar en dan .nl
Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden.

Indeling

Entree woning is via de goede voortuin van 18 m2 op het zonnige zuidwesten. We komen in de brede hal met de elektrakast, de trapkast en het eenvoudige toilet met fontein. U ziet direct dat hier de tijd idd heeft stil gestaan. Maar, zoals genoemd dit biedt mogelijkheden. Aan de achterzijde is een originele ruime keuken met een eenvoudig blok met een geiser. Als u deze keuken open maakt, dan heeft u een woonkamer. Maar eerst de achtertuin. Zeer goed van formaat (ca. 63m2), gelegen op het noordoosten, maar toch redelijk veel zon in de zomer. Er is een stenen schuur en een achterom. Terug naar binnen en naar de woonkamer. Goede woonkamer met een houthaard (lang niet gebruikt) en veel opties om deze ruimte te vergroten dmv een uitbouw en dus eventueel het creëren van die open keuken. Laten we u zien bij uw bezoek.

Eerste verdieping

We komen op de overloop met een vaste kast (hier kan een toilet gemaakt worden), en toegang naar alle vertrekken. Er is aan de voorzijde een eenvoudige badkamer met douche, een toilet en een wastafel (hier kan een wasruimte van gemaakt worden). Er zijn 3 goede slaapkamers. Een grote voorkamer met wastafel en vaste kastenwand en een achter slaapkamer met ook een vaste kastenwand. Er is een prima 3e slaapkamer welke ook als badkamer kan worden verbouwd. Laten we u ook zien bij uw bezoek. Ook hier is de afwerking ouderwets en alles is enkel glas.

Tweede verdieping

Riante overloop met de cv ruimte (ketel is kapot). Separate wasruimte en een riante 3e slaapkamer met kleine achterdakkapel. Van deze hele etage kunt u met gemak 2 grote slaapkamers maken, met dakkapellen en een eigen bad/waskamer. Mogelijkheden genoeg en dit biedt u echt veel extra ruimte. 

Kortom, een echte opknapper, waarbij u alles naar uw eigen smaak en wens kan maken.

Bijzonderheden

- Oplevering kan ca 2 maanden
- Asbest-, ouderdom- en niet bewoners clausule van toepassing

Kenmerken