Omschrijving

Deze woning is mondeling verkocht. Wilt u op de reservelijst? Mailt u ons dan even en volg onze FB als u als eerste op de hoogte wilt blijven van het nieuwe aanbod.

Genoemde prijs is een vanafprijs. Eerdere vraagprijs was € 325.000,- k.k.

Wilt u uw eigen droomhuis maken met net dat maatje meer??? Dan moet u hier eens komen kijken. Fraai riant hoekhuis op een perceel van maar liefst 214m2....
Gelegen in een rustig stuk van de Oranjewijk, ligt deze ruime en vooral lichte eengezinswoning. Weet wel dat u zeker eea moet moderniseren, maar dan heeft u ook iets bijzonders. Er zijn veel mogelijkheden mbt opbouw en uitbouw

Er is een ruime voor- en achtertuin en zelfs een zijtuin aanwezig. Er zijn 4 slaapkamers, een lichte woonkamer en een uitbouw bij de keuken. Bij de bezichtiging vertellen we u alles mbt de ligging, goede staat van onderhoud en wat eea kan kosten mbt het moderniseren. Wij denken dat u bij de bezichtiging zeer verrast bent over het huis en vooral over de fijne en prettige locatie.

Indeling

We komen in de straat en merken gelijk de rust en de stilte. Alleen de bewoners komen in dit stukje Oranjewijk. Aan de voorzijde is er parkeerplaats voldoende en vanuit het huis heeft u heerlijk vrij uitzicht over het groen. We wandelen naar de voordeur en komen is een hal met het toilet, de trapkast en de meterkast. Voordat we naar uitgebouwde keuken gaan, gaan we eerst naar de woonkamer. De extra ruimte zien we direct hier. Net even wat breder en dieper dan veel andere woningen in de wijk. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over groen en daardoor behoorlijk wat privacy. U kunt de woonkamer bv nog uitbouwen of de keuken open maken en nog meer woonoppervlak maken. 
Op naar de keuken. De ruimte is er dus om deze te vergroten. Het is goed breed. Het blok heeft een gaskookplaat en een afzuigkap. In de bijkeuken staat een losse koelkast en een vriezer. Tevens is hier de wma. 

Via de bijkeuken komen we in de zonnige en riante achtertuin van maat liefst 60m2 op het zuidoosten (excl kas en schuur). Ondanks de ligging, heel veel zon tot in de avond. 
Er is een achterom, een schuur en een kas om groente te verbouwen. Als u geen groene vingers heeft kunt u deze ruimte bij het tuin betrekken. Deze wordt dan ca. 75m2 en kunt u nog langer van de zon genieten tot de late uurtjes.

We gaan naar boven toe.

Eerste verdieping

1e etage met een overloop en toegang naar 3 goede slaapkamers en een ruime badkamer. Zelfs de 3e slaapkamer is hier gewoon goed. De standaard woning in de wijk heeft een mini badkamer en een hele kleine 3e slaapkamer. Dat is hier zeker niet aan de orde. Die extra ruimte waar we het eerder over hebben gehad, zien we hier ook weer.
2 slaapkamers hebben vaste kasten en de badkamer is net, wel gedateerd, en voorzien van een toilet, wastafel en grote inloopdouche.

Tweede verdieping

Voorzolder met de cv opstelling en een ruime bergkast. Er is nog een kleine vliering aanwezig en natuurlijk de 4e slaapkamer. Met een voor- en achterdakkapel. 

Kortom, een zeer riante hoekwoning met tal van mogelijkheden, een groot perceel/achtertuin, maar moderniseren is zeker aan de orde. Maarja, wie wil er niet zijn/haar eigen paleisje maken?

Bijzonderheden

- Oplevering in overleg
- Verbouwen/klussen is hier zeker een optie
- Vrij uitzicht en veel privacy

Genoemde prijs is een vanafprijs. Eerdere vraagprijs was € 325.000,- k.k.

Kenmerken