Omschrijving

DEZE WONING IS MONDELING VERKOCHT. ALS U OP DE RESERVELIJST WILT, KUNT U ONS EEN MAIL STUREN.

Misschien wel 1 van de meest bijzondere huisje van de Kerkwijk. Een beetje afgelegen achter een klein plantsoen, ligt dit zeer knusse en sfeervolle vrijstaande huisje. Het is gebouwd in ca.1906 en heeft extern ook nog die authentieke uitstraling. Dit huisje is intern uiteraard gemoderniseerd, en voorzien van een moderne keuken en moderne badkamer. Er zijn 2 slaapkamers en er is een woonkamer welke is verdeeld in een woon- en eetruimte. 

Het huis is er 1 van de 3 vrijstaande huisjes in zijn klasse. Dit komt dan ook zelden te koop en dit geeft u de kans om vrijstaand te wonen in het Oude Dorp van Leiderdorp.

Indeling

We gaan door het plantsoentje en komen bij de voorzijde. Fijne ruime voortuin met een pad naar de achterzijde. Voordat we daarheen gaan, gaan we eerst naar binnen. Hal met de meterkast en een net toilet. Direct valt het hoge plafond op. Op naar de woonkamer. Wauw... dit is echt bijzonder en zeer knus. Wederom hoge plafonds, hoge schuiframen en veel lichtinval. We hebben een trapkast in de “voorkamer” en gaan via de oude ensuite naar de “achterkamer”. 
Voorzien van een haard (nu een gel haard) en een heerlijke ruimte voor een grote eettafel. Er zijn openslaande deuren naar de grote achtertuin en via de eetkamer komen we in de moderne keuken. Deze nette keuken heeft een inbouwoven, een gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een losse koelkast met de vriezer. Achter de keuken is de fijne badkamer met prettige stortdouche en een wastafel. Geheel is allemaal mooi afgewerkt en goed onderhouden. 

En dan de achtertuin. Ca. 60m2 voorzien van een schuur en dus een pad naar de voorkant. De tuin is perfect gelegen voor de zonliefhebber. Aangezien er bijna geen bebouwing is de omgeving is, heeft u hier bijna de hele dag de volle zon. Dat wordt genieten dus.
De houten schuur is trouwens 7m2 en heeft elektra. 

Op naar de 1e etage.

Eerste verdieping

Ruime overloop met de wma en de opstelplaats (in een kast) van de cv ketel (2014). Leuke is, dat we hier het spant in het zicht hebben en een klein vast kastje. Dat maakt het totaal weer zo sfeervol. 
Aan de voorzijde hebben we de 1e slaapkamer met een vast kastje. Strak afgewerkt en als kinderkamer of kledingkamer ideaal. Aan de achterzijde de 2e en tevens master bedroom, met een vaste kastenwand. Ook hier goed afgewerkt en ook weer het spant in het zicht. 

Kortom, een zeer gaaf en sfeervolle 3 kamer woning (vrijstaand) met grote achtertuin die zelden op de markt komt.

Bijzonderheden

- Vrijstaand met riante voor- en achtertuin
- Goed onderhouden
- Oplevering in overleg (ca. september 2019)

Kenmerken