Beschrijving

Dit is absoluut het mooiste appartement van de Merenwijk. Helemaal af, luxe, modern en maar liefst bijna 100m2. Uniek in zijn type en dit komt zelden te koop. Door de extra kamer aan de achterzijde is deze woning een stuk groter dan de standaard appartementen in de wijk. Daarnaast hebben verkopers her en der wanden weggehaald waardoor het nog groter is geworden. De woonkamer/eetkamer is gigantisch geworden en aan de afwerking is veel aandacht besteed.
Dit appartement is echt het voorbeeld van: niet klussen, maar direct wonen. 

Ivm het heersende Coronavirus verzoeken wij u eerst goed onze gewone foto's, de video en de 360 graden foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Maximaal 2 mensen kunnen langskomen per bezichtiging. Kom niet alleen terwijl u met uw partner wilt kopen. Kom dan direct samen.

Indeling

Via de algemene hal kunnen we met de trap of de lift naar de 4e etage. Via de galerij, met uitzicht over de wijk, komen we direct bij nummer 77. Uw mond gaat open vallen. Zeker weten. Er is een tochtportaal/hal met de garderobe en gaan door naar de woonkamer. Wij zijn er even stil van… wat een ruimte, wat een afwerking en hoe goed is over alles nagedacht. Door het weghalen van een paar wanden is er een giga woonkamer/eetkamer ontstaan met toegang naar de 1e (extra) slaapkamer aan de achterzijde. Ideaal als kinderkamer of werkkamer. Ziet u ook gelijk dat het balkon veel groter is dan normaal, maar dat straks. 
Terug naar de woonkamer. Nogmaals vallen wij stil… sorry. Ook de voormalige tussenhal is bij het appartement betrokken en daardoor staat elke ruimte met elkaar "in verbinding”.
Eerst de keuken aan de voorzijde. Fraaie en nette hoekkeuken met een vaatwasser, vriezer, koelkast, combi oven, 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Let ook hier overal op de strakke afwerking. 
Aan de achterzijde zijn slaapkamer 2 en 3. Ruim, af en ook weer van nu. De master bedroom is trouwens echt groot en een riant bed met grote kledingkast is geen probleem om die hier te plaatsen. Vergeet ook de vaste kast voor de slaapkamers niet. 

Tussen de keuken en de slaapkamers ligt de moderne en luxe badkamer. Voorzien van een douche, een dubbele wastafel in 1 en de wma. Separaat een zwevend toilet met fontein en ook modern.

En dan naar het balkon. Gewoon 14m breed. U leest het goed. Totaal ca. 25m2 en gelegen op het zuidwesten dus middag en avond zon. 

Kortom, wilt u een riant appartement waar u zo in kan en houdt u van luxe en modern? Dan bent u bij de Merendonk 77 aan het perfecte adres.

Bijzonderheden

- VVE is actief. € 253,77 per maand en een voorschot verwarming van ca. € 73,-
- Oplevering ca. begin september 2022

Kenmerken