Omschrijving

Heerlijk startershuis in het gezellig Morskwartier. Deze uitgebouwde hoekwoning is gelegen in een rustige straat, nabij het centrum van Leiden en heeft bijzonder veel ruimte. Naast 2 slaapkamers, een moderne badkamer en hoekkeuken met apparatuur, is er een riante woonkamer met uitbouw en een heerlijke diepe achtertuin. Bij de bezichtiging laten we u graag alle ins en outs van het huis zien en vertellen wij u de ideale ligging tov winkels (Diamantplein), parken en het centrum.

Indeling

Via de ruime voortuin komen we in de hal. We lopen langs de meterkast en zien de toegang naar de 1e etage. Wij gaan eerst naar de uitgebouwde woonkamer. Direct valt het licht op en de breedte. Er is een mooie robuuste open haard, een erker aan de voorzijde, een uitbouw met openslaande deuren en een half open hoekkeuken. Deze is voorzien van een vaatwasser, een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven en een koelkast met ondergelegen vriezer. Tevens is hier de opstelling van de CV (2011) en toegang naar het toilet. Op naar de lekkere tuin. Heerlijk diep en breed voor zijn klasse en voorzien van een ruime houten schuur met achterom. Lekker voor de zonliefhebber ondanks zijn NO ligging. In de zomer is hier de hele dag zon door de lage bouw in de omgeving. Op naar de 1e etage.

Eerste verdieping

Overloop met toegang naar 2 goede slaapkamers, een washok en een moderne en luxe badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.  De badkamer is een voormalige slaapkamer, maar op deze manier perfect ingedeeld en beter bruikbaar. 

Het gehele huis is goed onderhouden en nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.

Kortom een leuk startershuis met veel ruimte, een heerlijk zonnige tuin en gelegen in een rustig stukje Leiden, maar op 10 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van leiden.

Bijzonderheden

- Oplevering in overleg (kan snel)
- Moderne badkamer
- Veel paneeldeuren aanwezig en glas in lood ramen aan de voorzijde

Kenmerken