Beschrijving

Helaas kunt u geen afspraak meer maken voor deze woning. Door onze actieve social media aanpak is de woning al verkocht. Als u op de reservelijst wilt, stuur dan een mail naar info@obermakelaardij.nl.

Fraai 3 kamer hoek appartement in rustig Hazerswoude Rijndijk. Op loopafstand van alle voorzieningen (Da Costasingel is op 5 minuten loopafstand) en nagenoeg direct te betrekken. Door de hoekligging aan de zuidkant, veel daglicht aanwezig en een heerlijk balkon om van de zon te genieten. Dit appartement is gelegen in het complex  “Poortgebouw”, een kleinschalig appartementencomplex uit 2006, nabij de dorpskern van Hazerswoude-Rijndijk. Het appartement is gelegen op de 1e etage (er is een lift aanwezig), heeft 2 riante slaapkamers, een ruime badkamer met separaat toilet, en een goede woonkamer met moderne open keuken. Op de begane grond is een eigen privé parkeerplaats en de berging is inpandig. We gaan het u laten zien bij de bezichtiging.

Ivm het heersende Coronavirus verzoeken wij u eerst goed onze gewone video, de 360 graden foto's, de 3D video en de gewone foto's te bekijken. Als u dan enthousiast bent, nodigen wij u graag uit om een bezichtiging te plannen. Maximaal 2 mensen kunnen langskomen per bezichtiging. Samen overwinnen we dit.

Indeling

We staan voor de deur en ervaren even de rust en het rustige gedeelte van de wijk. Mooie bijkomstigheid. 
Via de centrale hal gaan we naar de 1e verdieping (kan met de trap, maar ook met de lift) en direct naar binnen. Ruime ontvangsthal met rechts het nette toilet met een fontein. De hal biedt toegang naar alle vertrekken. Aan de voorzijde zijn de 2 riante slaapkamers gelegen en aan de zijkant de ruime badkamer met een bad/douche combi, een wastafel en de wasmachine aansluiting.
Via de stookruimte (met CV uit 2016) gaan we naar de woonkamer. Ruim, heerlijk licht en veel ramen door de hoekligging. De woonkamer is gewoon lekker ruim en geeft u toegang naar de open hoekkeuken met apparatuur. Naast de koelkast, is er een oven, een vaatwasser, een gaskookplaat en een afzuigkap.
O ja, er is nog een balkon welke is gelegen op het zuiden, dus het zal vaak gebruikt gaan worden.

De gehele afwerking is net. Een laminaatvloer overal, net geschilderd en raambekleding.

Bij de bezichtiging laten we u de eigen parkeerplaats zien en de berging die inpandig is. We denken  dat u dit appartement nagenoeg zo kan betrekken.

Bijzonderheden

- Actieve VVE van € 140,- per maand
- Eigen parkeerplaats
- Snelle oplevering is mogelijk

Kenmerken