In vijf stappen de juiste koper voor jouw woning:

Onderzoek en waardebepaling

Om de vraagprijs vast te stellen, moet er eerst een waardebepaling worden gedaan. Daarnaast doen wij onderzoek naar de gegevens rond het perceel. Zo krijgen potentiële kopers duidelijke en correcte informatie over zaken als erfpacht, monumentale status, bouwjaar en bodemgegevens. Transparantie geeft vertrouwen!

Sterke presentatie en marketing

Wie op zoek is naar een nieuw huis, oriënteert zich in veel gevallen eerst online. Daarom plaatsen we de woningadvertentie niet alleen op onze site maar ook op funda.nl, jaap.nl en vbo.nl. Op deze manier kunnen we ook belangstellenden buiten de regio aanspreken. Om kopers een goed beeld van de woning te geven, worden er digitale tekeningen en professionele foto’s geregeld en krijg je een bord in de tuin of aan de gevel. 

Doeltreffende bezichtigingen

Hoewel je een koop niet kan afdwingen, zorgen wij er altijd voor dat bezichtigingen doeltreffend en nuttig zijn. Je hebt geen omkijken naar het plannen en begeleiden van deze bezichtigingen, want dat doen wij voor je. Na afloop bellen we kijkers altijd na om te horen wat ze van jouw woning vonden.

Tactisch onderhandelen en afhandelen

Wanneer er eenmaal een bod is uitgebracht, voeren wij namens jou de onderhandelingen. Vanzelfsprekend is het hierbij ons doel om zo dicht mogelijk bij de vraagprijs te blijven. Bij een overeenkomst over de verkoopprijs stellen wij de koopakte voor je op, zorgen we voor de ondertekening ervan en leggen we contact met de notaris voor de daadwerkelijke overdracht.

Zorgvuldige overdracht

Voordat de overdracht plaats kan vinden, zal de koper wél zijn financiering rond moeten hebben. Om je een hoop stress te besparen, zien wij erop toe dat de koper al zijn of haar verplichtingen nakomt. Vervolgens zijn wij aanwezig bij de overdracht bij de notaris, zodat een goede afhandeling gegarandeerd is. 

Bekijk eens onze bedrijfsvideo, zo heb je al een globaal beeld waar wij voor staan. Graag komen we bij je langs om alles uit te leggen. Dat spreekt voor zich.

Zelf je huis verkopen?

Overweeg je om zelf jouw woning te verkopen maar wil je wel begeleiding bij zaken als het opstellen van de koopakte of bij het voeren van de onderhandelingen? Dat kan! Vraag naar onze speciale tarieven.

 

Direct contact opnemen