Taxaties in Leiden en omgeving: binnen 24 uur een afspraak

Voordat banken en andere geldverstrekkers overgaan tot het verstrekken van een hypotheek, willen ze een taxatierapport hebben waarin staat wat de marktwaarde is van de woning die je wilt kopen. De taxaties van Obèr Makelaardij voldoen aan alle eisen die banken, geldverstrekkers en Nationale Hypotheek Garantie stellen - ook als je een gevalideerde taxatie nodig hebt. En dat tegen verrassend lage kosten! 

Snel

  • Na het invullen van het contactformulier wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.
  • 48 uur na de woningopname ontvang je het taxatierapport. Perfect dus voor kopers die op korte termijn een rapport moeten regelen. 

 Deskundig

  • Onze taxateur is aangesloten bij VBO Makelaars en is ingeschreven in het NRVT Register
  • Een NWWI/Taxateursunie gevalideerd taxatierapport (‘NHG proof’), kost € 475,-. Dit is altijd incl. btw, kadasterkosten en validatiekosten (NWWI/Taxateursunie). Ongeacht de waarde van de woning.
  • Is een gevalideerd taxatierapport niet nodig, dan bedragen de kosten slechts € 425,-. Dit is altijd incl. btw en kadasterkosten en ook ongeacht de waarde van de woning.

De bovenstaande tarieven gelden bij aanvraag via onze website. Obèr Makelaardij voert taxaties uit in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Zoeterwoude en Rijnwoude.

Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Leiderdorp.

Direct contact opnemen