Huis verkopen?

Zonder stress je huis verkopen: dat valt niet mee, vooral als je alles zelf moet doen. Er komt heel wat bij kijken voordat je een krabbel onder je koopakte hebt staan. Het papierwerk, de marketing en de onderhandelingen zijn slechts een klein deel van de verkoop. Het grootste karwei is het aantrekken van potentiële kopers. Obèr Makelaardij verlost je graag van al dit geregel. Van het plaatsen van de advertentie tot het tekenen en afronden van de verkoop. In vijf stappen vinden we de juiste koper voor jouw huis. Zo kunnen onze klanten zich bezig houden met bijvoorbeeld de aanschaf en inrichting van hun nieuwe woning. 

Aantrekkelijk courtage van 1,21%

Een zorgeloze verkoop hoeft niet duur te zijn. Bij ons heb je al een zeer uitgebreid verkooppakket voor slechts 1,21% van de verkoopprijs van de nieuwe woning (inclusief btw) plus een bijdrage in de marketingkosten van eenmalig € 850,- (inclusief btw). Dit pakket is inclusief professionele foto's, 2D en 3D tekeningen, een professionele video (dus geen slideshow van de foto's), 360 graden foto’s en een betere marketing op alle gerenommeerde woningsites.  

Wil je meer informatie over onze tarieven? Kom gerust langs bij onze vestiging in Leiderdorp of neem contact met ons op.

Direct contact opnemen

Bekijk eens onze bedrijfsvideo, zo heb je al een globaal beeld waar wij voor staan. Graag komen we bij je langs om alles uit te leggen. Dat spreekt voor zich.